nieuws

7 February 2024

Werkruimte vrij in het Faamkwartier

Werkruimte vrij in Faamkwartier
Group 1

Breda Circulair

Breda Circulair

Werkruimte vrij in het Faamkwartier

Op zoek naar werkruimte in een energieke broedplaats? Wil jij samen het Bredase Impact ecosysteem versterken? In het Faamkwartier aan de Terheijdenseweg zijn ruimtes (ongeveer 50m2 per stuk) te huur. Het Faamkwartier is een omgeving gericht op impact maken. Een plek gericht op levenslang leren, betekenisvol ondernemen met en midden in de maatschappij.

Het Faamkwartier ligt aan de noordzijde van het centrum van Breda tussen de wijken Belcrum en Doornbos-Linie. De herontwikkeling van De Faam richt zich op het transformeren van het fabriekscomplex de Faam en het behouden van die iconische status van de oude snoepfabriek. Het gaat nog even duren tot de eerste steen wordt gelegd. Tot die tijd zorgen ondernemers die zich hier vestigen dat deze historische plek bruist. In de oude droogkamers zijn ruimtes vrijgekomen.

Initiatiefnemers De Uitvindfabriek, Health Thing, Bredagora en Urban Living Lab Breda, de huidige medebewoners van het Faamkwartier zoeken daarom impact ondernemers voor de (nu nog) lege droogkamerruimtes.

Kijk-avond

Ben jij een stichting/ bedrijf / ondernemer die graag:

  • Impact maakt (sociaal / maatschappelijk / persoonlijk)
  • Ontwikkelingsgericht bezig is (groei, schaalbaar)
  • Maatschappelijk betrokken is
  • Gericht is op verbinden

Heb jij interesse om een droogkamer te huren? Neem dan contact op of kom naar de KIJK-avond op woensdag 21 februari 20:00-21:30 uur.

Contact: Rob in ’t Zand (Health Thing)
Rob@health-thing.com

 

[WORDPRESS_PDF]

Gerelateerde artikelen

02/05/2024

kennisartikel

Met deze gratis tool verklein jij je ecologische voetafdruk

vermeulen en zn. circulair

01/29/2024

businesscase

Bij Vermeulen en Zn. gaat niets verloren

circo track

01/24/2024

kennisartikel

CIRCO – Jouw circulaire kickstart

Het antwoord op je vraag nog niet gevonden?

Heeft onze digitale kenniscentrum jouw vraag over circulair ondernemen nog niet beantwoord? Of wil je hulp bij het zetten van concrete stappen? Neem contact op met ons Circulair Ondernemersloket. We nemen binnen 5 dagen contact met je op.

“Hoe kan ik je helpen?”

Jack van Haperen

Circulair Ondernemersloket

Stel hier je vraag

Bij welke circulaire stappen kun jij hulp gebruiken? Stel je vraag via het formulier of omschrijf de uitdagingen en ideeën waar je graag ondersteuning bij wilt. We nemen binnen 5 werkdagen contact met je op.