jun

11

Pitch zelf óf laat je inspireren door anderen tijdens de Startup Night

Startupnight

Locatie: Kloosterplein 11 Breda (Hoofdkantoor Rabobank)

Organisator : Startup Night en Rabobank

Tijd: 19:30

 - 22:30

Prijs: € 0

Pitch zelf óf laat je inspireren door anderen tijdens de Startup Night

Sta jij te trappelen om de ambities van jouw startup onderneming te delen of wil je geïnspireerd raken door alle innovatieve ideeën in onze stad (of natuurlijk beiden)? Kom dan naar de Startup Night: the Sustainability edition op 11 juni in Breda. Deze editie staat helemaal in het teken van duurzaamheid, met een specifieke focus op Circulaire Economie.

Het belooft een inspirerende avond vol innovatieve ideeën en netwerkmogelijkheden te worden. Georganiseerd door Breda Startup community in samenwerking met de Rabobank, waar het evenement ook plaatsvindt.

Op deze speciale editie van de Startup Night wordt aandacht besteed aan duurzaamheidsthema's als Circulaire Economie, Voeding & Gezondheid en Energietransitie.

Dit kun je verwachten

19.30: Ontvangst & Netwerkmogelijkheden
19.45: Welkomstwoord door Breda Startup
19.50 Presentatie door Rabobank
20.10: Pitches: Start-up ondernemers delen hun ambitie en bedrijf
21.15: Bourgondische Netwerkborrel

Bij meedoen of bezoek: meld je snel aan

De samenkomst is speciaal bedoeld voor ondernemers, experts, investeerders en innovatieve startup-teams die geïnteresseerd zijn in duurzaamheid en circulariteit.

Heb je zelf een circulaire of duurzame startup en sta je te trappelen om jouw plannen te delen tijdens de pitchronde? Stuur dan een mail om je aan te melden of meer informatie op te vragen.

Ook als je graag aanwezig wilt zijn, moet je je van tevoren aanmelden via eventbrite. Toegang is gratis. Er is plaats voor maximaal 200 personen, dus wees op tijd. Bij niet tijdig (3 dagen voor het evenement) afmelden geldt een no-show fee van 25 euro, die ten goede komt aan Stichting BITS, actief met inclusieve AI workshops voor kinderen.

Nieuws & events

jul

1

event

Zero Waste Week Breda 2024

jul

1

18:30 tot 

20:30

event

Circulair x Impact Ondernemerscafé bij De Faam ( Zero Waste Week Breda)

jun

13

11:30 tot 

17:30

event

Ontdek de Toekomst bij het Future Rethinkers Congres

Het antwoord op je vraag nog niet gevonden?

Heeft onze digitale kenniscentrum jouw vraag over circulair ondernemen nog niet beantwoord? Of wil je hulp bij het zetten van concrete stappen? Neem contact op met ons Circulair Ondernemersloket. We nemen binnen 5 dagen contact met je op.

“Hoe kan ik je helpen?”

Jack van Haperen

Circulair Ondernemersloket

Stel hier je vraag

Bij welke circulaire stappen kun jij hulp gebruiken? Stel je vraag via het formulier of omschrijf de uitdagingen en ideeën waar je graag ondersteuning bij wilt. We nemen binnen 5 werkdagen contact met je op.