mei

28

Op dit event kun je op speeddate met financiers

Ontwerp zonder titel - 2024-04-18T152118.082

Locatie: Holie Hub in Heeswijk-Dinther

Prijs: € 0

Op dit event kun je op speeddate met financiers

Duurzaam Geld Zoekt Circulaire Ondernemer

Heb je een circulair product of verleen je een circulaire dienst en ben je op zoek naar financiering om de volgende stap te zetten? Dan kan Duurzaam Geld Zoekt Circulaire Ondernemer van Circl, Brabant Onderneemt Circulair en het Versnellingshuis je misschien helpen. Op 28 mei kunnen duurzame financiers en ondernemers met elkaar op speeddate.

Wat kun je verwachten?

Dit evenement richt zich op kwalitatieve gesprekken tussen ondernemers en financiers. Er is een zorgvuldige selectieprocedure voor speeddates, waarbij financiers vooraf bedrijfsinformatie en pitchdecks bekijken om alleen relevante matches te garanderen. Diverse duurzame financiers, zoals banken, ontwikkelingsmaatschappijen en crowdfunders zijn aanwezig. Elke deelnemer kan tot drie financiers ontmoeten tijdens speeddates en heeft ook de kans om tijdens netwerkrondes andere financieringsmogelijkheden te verkennen. Het evenement biedt ook gelegenheid voor circulaire ondernemers om elkaar te ontmoeten en ervaringen, kansen en uitdagingen te delen.

Voor wie is het?

Dit event is speciaal voor circulaire ondernemers met een concrete financieringsvraag. Dus herken je jezelf in (één van de) onderstaande punten? Dan is dit wellicht wat voor jou:

  • Je hebt een circulair(e) product of dienst;
  • Je bent een startende ondernemer en hebt een goed businessplan, de eerste klanten zijn al binnen, of;
  • Je bent al een tijdje onderweg en bent nu toe aan de volgende groeifase;
  • Uiteraard ben je op zoek naar financiering om de volgende stap te kunnen zetten.
  • Je hebt een heldere financieringsvraag en een goed pitchdeck om deze te kunnen toelichten.
Wil jij kans maken om erbij te zijn?

Meld je dan voor 30 april aan via deze link. Aanmelden doe je door in het formulier je financieringsvraag toe te lichten. De informatie van de deelnemers wordt voorafgaand aan de speeddate gedeeld met de financiers die aan het evenement deelnemen. De financiers zullen op basis van deze informatie zelf beslissen met wie ze graag op speeddate willen gaan tijdens het evenement. Als je in aanmerking komt, ben je op 28 mei 2024 tussen 14.00 en 17.00 uur welkom bij Holie Hub in Heeswijk-Dinther.

Nieuws & events

jul

1

event

Zero Waste Week Breda 2024

jul

1

18:30 tot 

20:30

event

Circulair x Impact Ondernemerscafé bij De Faam ( Zero Waste Week Breda)

jun

13

11:30 tot 

17:30

event

Ontdek de Toekomst bij het Future Rethinkers Congres

Het antwoord op je vraag nog niet gevonden?

Heeft onze digitale kenniscentrum jouw vraag over circulair ondernemen nog niet beantwoord? Of wil je hulp bij het zetten van concrete stappen? Neem contact op met ons Circulair Ondernemersloket. We nemen binnen 5 dagen contact met je op.

“Hoe kan ik je helpen?”

Jack van Haperen

Circulair Ondernemersloket

Stel hier je vraag

Bij welke circulaire stappen kun jij hulp gebruiken? Stel je vraag via het formulier of omschrijf de uitdagingen en ideeën waar je graag ondersteuning bij wilt. We nemen binnen 5 werkdagen contact met je op.