mei

30

In gesprek over brede welvaart, groei en ontwikkeling bij ‘West-Brabant: We Become’

Algemene welvaart

Locatie: Kapel van Breda University of Applied Sciences

Organisator : Regio West-Brabant (RWB)

Tijd: 13:00

 - 17:00

In gesprek over brede welvaart, groei en ontwikkeling bij ‘West-Brabant: We Become’

Wat is er allemaal nodig voor een innovatief, weerbaar, wendbaar en welvarender West-Brabant? Op deze en veel meer boeiende vragen richten deskundigen zich samen met het publiek tijdens het evenement 'West-Brabant: We Become' van Regio West-Brabant (RWB) op 30 mei in Breda. Je bent van harte welkom om mee te praten.

De middag richt zich specifiek op de thema's van brede welvaart, groei en ontwikkeling in onze regio. De richting die we in West-Brabant hierin kiezen, is bepalend voor onze toekomst.

Hoe kunnen we de krachten van onze innovatieve, plantaardige regio benutten om via de nieuwe economie de brede welvaart te versterken? Hoe komen we met zijn allen in beweging? Deze en meer vragen zullen besproken worden.

Wat kun je verwachten?

- Professor Imagineering Diane Nijs van BUas zal de middag introduceren en zorgen voor inspirerende gesprekken tussen sprekers en deelnemers.
- Jos van den Broek van BrabantKennis en Britte van Dalen en Patrick Vermeulen van Het PON & Telos zullen je meenemen in de opgaven en kansen voor brede welvaart in West-Brabant.
- Sprekers Annick de Witt (directeur van stichting Worldview Journeys en verbonden aan Utrecht Universiteit), Paul Schenderling (econoom en schrijver) en Martin de Jong (professor aan de Erasmus University Rotterdam) delen hun perspectieven delen op brede welvaart, groei en ontwikkeling en bespreken concrete handelingsperspectieven voor onze regio.

Plaats voor 200 personen

We Become wordt georganiseerd in het kader van de Regio Deal die de regio met Rijksoverheid sluit en vindt plaats in de kapel van Breda University of Applied Sciences (BUas) in Breda. Het evenement is voor iedereen die actief is in bovengenoemde thema's en werkt voor overheid, onderwijsinstelling, onderneming of maatschappelijke organisatie.

Nieuws & events

mei

30

09:00 tot 

17:00

nieuws, event

Leer alles over EnerPHit en biobased materialen in Ulvenhout

jun

12

14:30 tot 

17:15

event

Speciaal voor makers in de non-food sector: deze leerzame sessie over circulariteit

jun

24

18:30 tot 

21:00

nieuws, event

Ontdek de toekomst van voedselreststromen bij onze interactieve terugkoppelsessie

Het antwoord op je vraag nog niet gevonden?

Heeft onze digitale kenniscentrum jouw vraag over circulair ondernemen nog niet beantwoord? Of wil je hulp bij het zetten van concrete stappen? Neem contact op met ons Circulair Ondernemersloket. We nemen binnen 5 dagen contact met je op.

“Hoe kan ik je helpen?”

Jack van Haperen

Circulair Ondernemersloket

Stel hier je vraag

Bij welke circulaire stappen kun jij hulp gebruiken? Stel je vraag via het formulier of omschrijf de uitdagingen en ideeën waar je graag ondersteuning bij wilt. We nemen binnen 5 werkdagen contact met je op.