jul

1

Circulair x Impact Ondernemerscafé bij De Faam ( Zero Waste Week Breda)

Breda Circulair website header fietstour 2

Locatie: Terheijdenseweg 64, 4816 AA Breda

Tijd: 18:30

 - 20:30

Prijs: € 0

Circulair x Impact Ondernemerscafé bij De Faam ( Zero Waste Week Breda)

Save the date

Op maandag 1 juli zijn jullie van harte welkom bij Urban Living Lab in De Faam voor een speciale editie van het Circulair x Impact Ondernemerscafé. Aanmelden kan via de website van Zero Waste Week.Zero Waste Week Breda

Het Circulair x Impact Ondernemerscafé op maandag 1 juli is onderdeel van Zero Waste Week Breda, een meerdaags festival dat draait om verspillingsvrij en afvalvrij leven. Het festival, georganiseerd door Klimaatburgemeester Elisah Pals en duurzaam ondernemer Ron Bekker, staat deze keer in het teken van ‘Maak het afvalvrij’ en zet Bredase makers en duurzame initiatieven in de schijnwerpers.

Wat kun je verwachten?

Op de eerste dag van Zero Waste Week delen Bredase makers hun ervaringen en inzichten tijdens het Circulair x Impact Ondernemerscafé. Naast de pitches van deze inspirerende sprekers, zijn er volop netwerkmogelijkheden tijdens de aansluitende borrel.

Ben je een ondernemer met vragen over circulair of impact ondernemen? Mis deze kans dan niet! Kom op 1 juli naar het Circulair x Impact Ondernemerscafé en krijg antwoord op je vragen, leer van anderen en laat je inspireren door best practices op het gebied van circulariteit.

Programma

18:30 - 19:00  Inloop

19:00 - 19:15   Inleiding

19:15 -  19:45   Twee pitches van ondernemers uit de Bredase maakindustrie: Stichting Happy Hippo en Bèta Stoelen

19:45 - 20:30  Elisah Pals als (inofficiële) opening van de Zero Waste Week + workshop

20:30 - 21:00  Afsluiting en netwerkborrel

 

  • Adres: Terheijdenseweg 64, 4816 AA Breda
  • Gratis parkeren: Op de parkeerplaatsen van De Faam, aan de Liniestraat in Breda. Let op: de kruising Liniestraat/Terheijdenseweg is afgesloten voor auto's. Navigeer naar Liniestraat 16, ga door het hek om te parkeren (bij CrossJumps) en loop de laatste 100 meter naar de Terheijdenseweg.
  • Openbaar vervoer: De locatie is op loopafstand (200 meter) van het Centraal Station van Breda (uitgang aan de Noordzijde).

Nieuws & events

jul

1

event

Zero Waste Week Breda 2024

jun

13

11:30 tot 

17:30

event

Ontdek de Toekomst bij het Future Rethinkers Congres

mei

30

09:00 tot 

17:00

nieuws, event

Leer alles over EnerPHit en biobased materialen in Ulvenhout

Het antwoord op je vraag nog niet gevonden?

Heeft onze digitale kenniscentrum jouw vraag over circulair ondernemen nog niet beantwoord? Of wil je hulp bij het zetten van concrete stappen? Neem contact op met ons Circulair Ondernemersloket. We nemen binnen 5 dagen contact met je op.

“Hoe kan ik je helpen?”

Jack van Haperen

Circulair Ondernemersloket

Stel hier je vraag

Bij welke circulaire stappen kun jij hulp gebruiken? Stel je vraag via het formulier of omschrijf de uitdagingen en ideeën waar je graag ondersteuning bij wilt. We nemen binnen 5 werkdagen contact met je op.