Waar

ontwerpstudio voor

 een toekomstbestendige

leefomgeving

Breda Circulair verhuist


Op 1 juni is ontwerpstudio Breda Circulair verhuisd naar De Teruggave (oude belastingkantoor, Gasthuisvelden 11 Breda). Voor de herinrichting van de kantoorruimte hebben wij een circulaire kantoorwand mogen ontwerpen. De wand zal o.a. worden gemaakt uit materialen die reeds in het pand aanwezig zijn. Voor de vloerafwerking wordt gebruik gemaakt van restpartijen.


1 juni 2019

BLAStcafé Cirulair bouwen

 

Stichting BLASt organiseert op 24 april in samenwerking met Breda Circulair een Open Podium over circulair bouwen. De rol van de ontwerpers zal hierbij centraal staan.
Architecten Daan Bolier, Taco Tuinhof en Tim van den Burg vertellen over hun ervaringen en tonen hoe zij in de praktrijk omgaan met circulariteit. 

Locatie:
De Teruggave, Gasthuisvelden 11 Breda

 24 april 2019, 20.00-22:00

Groenplein Breda


Duurzaamheidsknooppunt Groenplein Breda verzamelt alles wat er in Breda gebeurd op het gebied van duurzaamheid en daarmee ook rond het thema circulariteit. Het toont een actuele agenda van alle activiteiten in de omgeving in de categorieën energie, aarde, mobiliteit, voedsel en afval.Expositie Circulair leven

 

Vanaf 14 januari kunt u de expositie van Groenplein Breda bezoeken over circulair leven. De expositieruimte is een circulair ontwerp van interior for tomorrow en toont diverse alledaagse producten en diensten die bijdragen aan een duurzame levensstijl met minder afval. Locatie: Nieuwe Veste, Molenstraat 6.

Meer info op de website van Groenplein Breda

 

14 t/m 25 januari 2019

Ontwerpstudio

 

De ontwerpstudio is gevestigd in de oude koepelgevangenis in het centrum van Breda. Vanuit daar werken wij aan onze eigen projecten waarbij we circulariteit inzetten als middel om een betere leefomgeving te creeëren...


 

oktober 2018

Week van de circulariteit

 

In de week van de circulariteit zijn er ook in Breda diverse activiteiten gepland. Ontdek wat circulariteit nu eigelijk precies is en hoe dit in het dagelijks leven kan leiden tot een meer milieubewuste leefstijl.

Bekijk activiteiten in de buurt...

 

14 t/m 18 januari 2019

contact:

 

info@bredacirculair.nl

 

 

bezoekadres:

 

De Teruggave

Gasthuisvelden 11

(1ste verdieping)

4811 VX Breda

 Website: D.D. Bolier, MSc  | Copyright 2019 | breda circulair is een handelsnaam van Bolier Ontwerp & Bouwregie